AK - Aktuální konflikty

Konflikt na UkrajiněSýrieIrákJemenAfghánistán • Aktuální konflikty a války po celém světě.
  • Přihlášen jako bacil
  • Poslední návštěva: Dnes 03:50:38
  • Schránka je zaplněna z 2%

#41 04.12.2015 18:39:46

Tomas BB SK
Specialista
Registrován: 19.08.2015
Příspěvky: 1.206

Re: Volný pokec o jedle, receptoch a ...

riho napsal:

Pivo sa na Slovensku stále varí. Tie veľké pivovari dielom skrachovali, dielom ich vykúpil Heineken a varia sa tam eurošťanky typu Corgoň (nič proti Nitre). Ale malé pivovaríky rastú ako huby po daždi. Minulí týžden som bol v Martinskom hoteli Viactoria, ktorý má tiež svoj pivovar a čuduj sa svete, velice dobré pivká. Tak isto Terchovský pivovar Vŕšky má síce len dve tri pivá, ale veľmi dobré. Trnavský Sesler je už pojmom a dokonca aj v Cerovej na Záhorí majú svoj pivovarík. Pred dvoma rokmi som koštoval Vyhne a to sa fakt nedalo piť. Teraz som tam bol v októbri a bolo to o niečom úplne inom. Takže kým v ČR si potrpíte na tradíciu (R.I.P Jawa) a snažíte sa udržiavať kvalitu tradičných značiek, tak na Slovensku nám neostalo nič iné, ako buď chlastať europatoky, kupovať české pivo, alebo sa poohliadnuť po nejakých lokálnych špecialitách.
Ale toto sa netýka len piva. Napríklad česko-slovenská liga vín je typická tým, že český vinári vyhrávajú tradičnými odrodami a postupmi a slovenský sú známi novošlachteními vínami a netradičnými postupmi zberu a výroby vína.

no u nas sa od nepamati (teda aspon co ja si pamatam  smile ) chlastal Urpiner. Za sociku mi prisiel dost horky, ale bud sa zlepsilo pivo alebo moje chute, ale dns je mnam-mnam... Z nealko zbrnd je urpiner asi najlepsi (nechuti ako "recyklat" (rozumej uz raz skonzumovane a vylucene  smile ) )

http://www.urpiner.eu/sk/ocenenia/ocenenia


V case nudze mozu byt aj krusovice


nosce te ipsum

#42 04.12.2015 19:52:51

palo satko
Častý přispěvatel
Registrován: 21.02.2015
Příspěvky: 555

Re: Volný pokec o jedle, receptoch a ...

Nikdy som si nemyslel, že budem pit radler, ale v tych horučavach čo boli cez leto som nealkoholickeho radlera vypil hodne.

#43 05.12.2015 15:45:22

IgorT
Specialista
Místo: Bratislava
Registrován: 21.02.2015
Příspěvky: 3.315

Re: Volný pokec o jedle, receptoch a ...

Kocúr na cesnaku!  big_smile

velky-img_0561b2.jpg

#44 05.12.2015 16:32:06

Koniáš
Přispěvatel
Registrován: 19.02.2015
Příspěvky: 146

Re: Volný pokec o jedle, receptoch a ...

smile pivo pivo pivo

Paráda
Málem jsem poprskal monitor.

#45 05.12.2015 19:13:28

Trabant
Specialista
Místo: Kocourkov
Registrován: 20.02.2015
Příspěvky: 1.507

Re: Volný pokec o jedle, receptoch a ...

Kočičí maso je bílé, tuhé a téměř bez chuti. Na česnek se dává  zásadně pes.


Když zvířata získají svobodu, k moci se dostanou svině. - George Orwell
Češi jsou šmejdi, rozeserou všechno. - František Ringo Čech

#46 07.12.2015 19:49:38

riho
Specialista
Místo: Kúty
Registrován: 20.02.2015
Příspěvky: 684

Re: Volný pokec o jedle, receptoch a ...

Trabant napsal:

Kočičí maso je bílé, tuhé a téměř bez chuti. Na česnek se dává  zásadně pes.

Spýtam sa v Brodskom ako tam robia na hody vlčáka  wink


Memento Mori

#47 09.12.2015 21:42:08

Mirek58
Specialista
Registrován: 19.02.2015
Příspěvky: 1.148

Re: Volný pokec o jedle, receptoch a ...

Jen se krmte štěkanátkama, já si dal  k večeři domácí držkovou.
Držky z 15ti měsíčního býka, krmeného výlučně lučním senem a mlátem, vlastnoručně čištěné a vařené.

HÉÉÉÉÉÉČ!


Vím, že nic nevím.

#48 09.12.2015 21:48:02

Mauler
Specialista
Registrován: 08.03.2015
Příspěvky: 954

Re: Volný pokec o jedle, receptoch a ...

Mirek58 napsal:

Jen se krmte štěkanátkama, já si dal  k večeři domácí držkovou.
Držky z 15ti měsíčního býka, krmeného výlučně lučním senem a mlátem, vlastnoručně čištěné a vařené.

HÉÉÉÉÉÉČ!

Dobrou chuť.Já mám radši falešnou držkovou z hub......

#49 09.12.2015 22:04:11

Trabant
Specialista
Místo: Kocourkov
Registrován: 20.02.2015
Příspěvky: 1.507

Re: Volný pokec o jedle, receptoch a ...

Nejlepší maso mají nevychovaní psi z vesnice, kteří pořád někde běhají. Rozhodně nedoporučuji městského povaleče, který žral smradlavé granule a olizoval hovna.

Jedl jsem jezevčíka se šípkovou omáčkou - delikatesa!!!


Když zvířata získají svobodu, k moci se dostanou svině. - George Orwell
Češi jsou šmejdi, rozeserou všechno. - František Ringo Čech

#50 11.12.2015 01:07:58

Luboš
Přispěvatel
Registrován: 19.02.2015
Příspěvky: 197

Re: Volný pokec o jedle, receptoch a ...

Jak fungují české mediální agentury pro průzkum veřejného mínění? Exkluzivní výpověď natvrdo zaměstnance o praktikách

http://www.svetkolemnas.info/novinky/do … praktikach

Rychlá odpověď

Zadání zprávy k odeslání

Zápatí

Založeno na FluxBB